Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nadobi do fritovacího hrnce

Zrejme iba recipročný šerbeľ priamo od výrobcu, objednať ako náhradný diel, lebo tieto xindle majú presné rozmery.

Osobne nefandím týmto lacným fejkistickým šmejdom. Iba nový krám do beztak zapratanej kuchyne. Jedine, ak máš prenajatú slobodárku alebo garsonku.

Kup si kvalitnú elektrickú túrbu s dokonalou termo izoláciou, predným trojsklom s vymoženosťami o ktorých sa pracovitému, poctivému občanovi ani nesníva, kde v "jánskom skle" vybavený deklom detto zo skla alebo po finálnom, záverečnom odkrytí dekla s osmahnutím povrchu do křupava, pri 300°C , logicky nastavené na zopár minút, pripravíš pomalým, dlhodobým dusením pri 90°C pohodlne každú žranicu. Aj guláš z hovädzieho móčinka. Zatiahnem kocky mäsa najprv v rozpeckovanom hrnci na cibulke, paprika, korenie, nejaká feferónka a šup s podusenou zmesou do skla. O 22.00hod. vložím predusené ingrediencie z plotni do trúby, do skla, zakryjem, nastavím čas, teplotu na 85°C a na druhý deň, cca po desiatich hodinách, máš hospodský gulášek ako mandličku, kocky mäsa budú šťavnaté, ako rosa, ako manna. Už len knedlík alebo ražný chleba zajedať, do šťavy z výpeku mäsa si nelámaný chleba namáčať.

V trúbe spravím hranolky z vlastných grulí rúžákov, na plechu jemne omastené kokosovým olejom, len sa musia nakrájané mesiačiky ošúpaných zemiakov mierne vo vriacej vode blanžírovať, obvariť, potom osušiť v utierke než sa dajú pod horúci vzduch na 250°C, opražiť.

Preferujem varné sklo a americkú, kapitaľistickú, západnú, buržoáznu elektrickú trúbu s teplotou do 300°C, ideálne vstavanú do linky do výšky dvierok pása dospelého človeka s pohodlným vyberaním "svajó lečó" bez zohýbania sa v predklone. Ešte nič lepšie na svete nevymysleli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny