Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem so zasuvkou

Popis stavu: prichodzi kabel (pravdepodobne priamo od istica) do krabice (priloha) kde sa vetvi na 2 zasuvky , obidve kuchyna.
Zasuvka 1 OK, zasuvka 2 nic. V zasuvke 2 tlejivkova resp. indukcna skusacka hlasi napatie. Ale vadaska ani tuk. Skuska vadaskou faza zasuvky 1 a PEN zasuvky 2 OK, PEN zasuvky 1 a faza zasuvky 2 nic.
V krabici prichodzie aj odchodzie faza-PEN su OK.
Krabica je v stave akom je po vytopeni. Lankove vodice su k ventilatorom. Je problem povolit sroby, nakolko nedla su hodiny a poriadnym srobovakom sa tam nedostanem.
Otazka> Je mozne ze by to bol kontakt v krabici? Ak by som to odcvakol a spojil cez WAGO, mohlo by to byt uspesne? Alebo si myslite ze to moze byt v kabli? Zevraj uz na ceste nieje ziadna montazna krabica. Kabel ide totizto poza linku a pod kachlickami, takze by to obnasalo rozpojit odpad, vodu, odtiahnut linku (ma totizto zadne celo), vyburat kachlicky (najst nahradne), natiahnut kabel, prilepit, zasparovat . . . Tie dve zasuvky su od seba tak asi 1,5 m, ale na kachlickach, takze prepoj nemam ako rozumne spravit . . .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
FUJ! Tomu praseti, co to spachalo, nasrat do rukou a nepustit tejden k vode. A vykopat cely a udelat… poslední
bahno 30.12.2020 00:05
bahno

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru