Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podlaha pod dřevník

Dobrý den, rád bych si udělal podlahu pod dřevník (rozměry dřevníku š/h/v 300 x 150 x 200 cm). Po konzultaci s výrobcem dřevníku mi bylo řečeno, že není nutné dávat dřevník těchto rozměrů na patky, že stačí dřevník usadit na předem připravenou rovnou plochu (např. z betonových dlaždic na sucho). Poradil by, prosím, někdo srozumitelně, jak na to? Děkuji...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Konstrukce je hodně podobná té z videa od E250DT (jen ta spodní základna je rám z hranolů, ne takové…
Sun337 24.12.2020 06:40
Sun337
Kvuli drevniku je zbytecna prace nejake velke kopani a vrstveni sterku. To ma cenu u stani na auto,…
re4zon 24.12.2020 12:37
re4zon
Pokud se dlaždice trochu rozjedou mně určitě vadit nebude. Jde mi hlavně o funkčnost a o to, abych t… poslední
Sun337 24.12.2020 15:12
Sun337

Konstrukce je hodně podobná té z videa od E250DT (jen ta spodní základna je rám z hranolů, ne takové stojny), materiál smrk, podlaha dřevníku bude cca 10-15 cm nad zemí. Myslel jsem, že bych dřevník položil na betonové dlaždice, nevím ale, jak připravit podklad pod ně. Vykopat zeminu (kolik cm do hloubky?), dát geotextilii (ano/ne, příp. jakou?), navézt štěrk (jakou zrnitost a kolik cm?), ... Rád bych si to udělal sám - nějaké zkušenosti okolo baráku mám, ne ale přímo s tímto.

Kvuli drevniku je zbytecna prace nejake velke kopani a vrstveni sterku. To ma cenu u stani na auto, ne u drevene boudicky polozene na jednom miste. Bude ti vadit, kdyz se dlazdice casem rozjedou a nebudou uplne v rovine? Osobne by mi to bylo uplne jedno. Strhnul bych par cm terenu a dlazdice normalne polozil do trochy pisku / sterku 4-8. Pripadne jak uz bylo napsano, po obvodu ztracenky napul zapustene do zeme. Pod tim nic, na co taky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru