Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak hledáte odpovědi na váš dotaz

Omlouvám se přátelům jiného vlákna, kde jsem dal totožný dotaz, ale uvědomil jsem si, že to osloví jen minimum lidí, tak jsem založil nový.
Prosím vás. Psal jsem na redakci asi před 14 dny a zatím mi nic neodpověděli. Jak to tu funguje. Já jsem totiž vždy šel na konec mého vlákna, tam jsem se někdy občas něco dozvěděl velice často po mé uruguenci, jsem byl (právem) napadnut, že mi bylo odpovězeno o pár řádku výš (ale ty já už nijak nehlídal - proč). Toto já ale moc nechápu. Samozřejmě to budu respektovat, ale jak to děláte vy, to si pokaždé (třeba 3x denně) projedete celé vlákno se svýn dotazem? Já jsem myslel, že nové příspěvky se řadí vždy odzadu, takže pokud něco zkontroluji (přečtu) 4.11., tak 20.12. se jen přesunu na ten datum 4.11. a tam budou všechny vaše další odpovědi. No a to tak evidentně není. Neříkám, že je to zlé, ale jak si to hlídate vy, kteří máte taky nějaký problém a aby jste neodpovídali jen na tu poslední odpověď, ale jak najdete i odpovědi v tom "stromu" nahoru!

Nevím, jestli jsem se vyjadřil moc dobře, ale klidně to upřesním, není to pro mne žádná narážka na tento web. "Kutilský" skvělý, u těch "Počítače" je hodně frajerů, ale taky často pomůžou

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevím zda odpovím přesně na to, na co se ptáš. Co se týká konkrétního vlákna dotazu, pak je zřejmě n… poslední
George63 17.12.2020 18:19
George63

Nevím zda odpovím přesně na to, na co se ptáš. Co se týká konkrétního vlákna dotazu, pak je zřejmě nutné pročíst celé vlákno, neboť jsou v něm i reakce mezi přispěvateli, které se Ti mohou hodit a nemusí být toto vždy na konci vlákna.
Co se týká dotazů, které jsi dal i dříve a chceš si zkontrolovat zda se neopakuješ, nebo si je i znovu přečíst, jestli nebylo něco přidáno a Ty jsi to nezaregistroval, tak nahoře vpravo je kolonka "moje", pak "pouze otázky" a na ty když klikneš, tak se ti zobrazí přehled všech otázek co jsi zadal a můžeš se k nim vrátit.
No a pokud si zaškrtneš dole vlevo "Zasílat všechny odpovědi na tuto otázku na e-mail", tak ti to přijde do e-mailové korespondence a pak se na to můžeš podívat a nemusíš stále kontrolovat tento server. A pokud si kontroluješ pravidelně maily, tak Ti prakticky nemusí žádná reakce na Tvou otázku utéct.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru