Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nápájecí zdroj/adaptér/trafo pro LED řetězy

Značka Emos neni nic moc, i když to neni úplný odpad. Zdroj 30V snad neni problém sehnat, i když to už neni tak běžné napětí (30 je v řadě vyvolených čísel, ale není to běžně používaná hodnota napětí). Jak to tak bývá u netypických napětí, když koukám na GME výběr nic moc, prakticky jen https://www.gme.cz/spinany-zdroj-mean-well-sp-240-30 což je na zbrojní pas (instalaci musí provést elektrikář). Ještě koukám na zdroje pro LED, že mě to hned nenapadlo, tam je https://www.gme.cz/spinany-zdroj-mean-well-clg-150-30a jako jediný 30V mezi zdroji napětí pro LED, opět asi pro odbornou instalaci. Oba mají výkonu až dost (240 případně 150 W).
Co je to za konektor teda netušim (nejpodobněji vypadá https://cz.farnell.com/switchcraft-conxall/16282-2pg-311/circular-connector-plug-2pos-cable/dp/2576067 ale jestli je to opravdu on to si netroufám soudit), ale i kdyby se ho nepodařilo najít, mají v GME prodlužku ( https://www.gme.cz/prodluzovaci-kabel-pro-spojovaci-retezy-standard-10m-cerny ), která by se přinejhorším na to dala obětovat.

GME prodává také dost čínské plagiáty, ale mean well je snad ještě pořád dobrá značka (číňani prodávají podobné za desetinu ceny, s nějakou čínskou značkou, tam bych pochyboval i o jejich bezpečnosti, natož o spolehlivosti), zatím jsem, se nesetkal s vadou zdroje této značky (ale je fakt, že já takové věci dimenzuju důkladně už jen kvůli rezervě pro budoucí rozšíření, nemám tak zkušenosti s jejich provozem nadoraz).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny