Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem od 1.1.2021 končí bezcelní dovoz z Číny

Příteli mluvíte na mě naprosto cizí řečí!
Můj dotaz byl. jestli ty změny vstoupí v platnost 1.1.2021okamžitě, ale jak mi dodavatel potvrdí odchod 21.11.2020, tak co bude rozhodné pro uplatnění DPH a CLO. Datum odeslání, nebo datum překročení hranice, nebo mi nechají někde balík hnít a po novém roku mi to napaří i s těmi 200kč poplatku zásilky 3 měsíce staré. Už dnes mi asi rentgenují 2 balíčky, protože zpráva že jsou už v ČR mi přišla asi před 6 týdny a balíček pořád nemám. Tak nevím, pošta, celní úřad, kde to proboha sedí!!!!! No a teď by mi mělo znova přijít zboží dejme tomu za 100kč a oni ti naši celníci si dají na čas a po novém roce mi pošta nadělí poplatek 200kč.
O to mi hlavně jde, že zaplatím CLO a DPH, to mě nijak netrápí, to jsou procenta z nákupu a asi by to mělo být, ale ten skurvený poplatek 200kč za zboží, které má cenu třeba 80kč, a já k tomu budu muset připočítat 200kč to mě sere maximálně

Můžete mi to někdo vyvrátit, protože jsem nasraný jak prase (jak jsem psal výše mám objednávky okolo 100kč a jak mi tam nahodí poplatek 200kč, tak už se cena i ztrojnásobí)

no nic Vivat EU Opravdu ale můj názor je EU - do prdele, volit Okamuru

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny