Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se signálem z jednoho vysílače.

Dobrý den,

chtěl bych se s Vámi poradit ohledně problému s televizním signálem, předem upozornuji, že jsem laik tak mě prosím nekamenujte.
Vlastním televizi Samsung s příjmem DVB T2. Nedávno jsem si nechal nastavit anténu a dát celé vedení "do pořádku". Jedná se o rodinný dům s několika výstupy, ale jen na mém výstupu mi hlavně ve špičku(večerní hodiny) neskutečně vypadává signál rozkostičkování až uplná ztráta signálu zajimavé je, že se jedná jen o stanice na kanálu 46(vysílač Olomouc-Slavonín) který mám paradoxně ze všech vysílačů nejblíže. zkoušel jsem i nový koaxiální kabel a problém je stále stejný. Nemám krimpovací kleště takže jsem na svoje pokusy použil obyčejné koncovky ruzného typu(koncovky jsem zkoušel předělávat opakovaně a velice jsem si dal záležet aby byli dobře zapojené délka vodiče,stínění apod.).
Vzhledem k tomu, že jsem v minulosti vyrobil daleko více zbastlené koncovky a nikdy jsem s tím problém neměl nezdá se mi že by to mohlo být tím. Máte nějakou radu kde by mohl být problém ? nechce se mi věřit tomu, že si s tím nedokáži poradit sám přeci jen to není jaderná elektrárna. Je možné, že by problém byl v televizi když jde jen o jeden kanál? Problém začal až po přechodu na T2.
EDIT: přehodit výstupy u antény na "rozdělovači" jsem také zkoušel.

Děkuji za všechny věcné komentáře.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny