Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se pere čalounění

Dobrý den!
Doufám, že budou reagovat většinou ženy, takže mě budou jako muže tolerovat. Já totiž opravdu nemám rád ty klasické ženské práce (já vím, opře se o mně hodně feministek, ale i já jsem pro rovnost, ale já nevidím tu špínu, kterou vidíš ty, tak mi nevadí, tak si ji ukliď). Ale zase třeba já ryju záhony, sekám trávu, řežu dřevo a jiné mužské práce (ty pipino) No a jak jsem šikovný muž koupil jsem si kvůli maximálně mužským věcem vodní vysavač. Né abych vás hned na začátku nenahněval (ty feministky), potřeboval jsem při rekonstrukci odsávat jemný prach a celkem jsem s ním spokojen. Rekonstrukce skončila (ženu nemám, tak se ptám). Já tam mám nádobku na čistící prostředek, natáhnu si hadičku k hubici, ale co dál, to v návodu neni.
Takže můj dotaz: Jak vyprat sedačku Mám to nejdříve nastříkat (ten saponát) a nechat chvíli působit, nebo stříkat a hned odsávat ?

Možná blbý dotaz, ale můj mužský rozum mi říká, že každý saponát by měl nějakou dobu působit. Takže já bych to dělal tak, že sedačku tím roztokem nastříkám, zajdu si do sklepa na pivko a pak se vrátím a aby ta špína opět nezaschla do sedačky, tak ještě vlhkou ji odsaju! Mám pravdu?

Děkuji dámy za radu (vy feministky, nemám vás rád, vy asi nebude mít rady ani mně (ale v tom není rozpor), tak se ani neozývejte, děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny