Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WD40 na stene

WD40 je vyslovene v svojej podstate krakciou destilovaný, jemne odfiltrovaný mastný produkt. Už Hitler národ kŕmil tukmi v podobe Kunerol, vkusne obliekal národ do "kopřivákov", pričom mafiáni komunisti po nežnej nehe dovážajú v podobe eštebáckych spol., s.r.o., a.s., s pocitom bľaha, ako je tuk Rama a spol. nechutného ropného hnoja. Lúza vypatlancov tento "maslový" tuk žerie mľaskotom, priam chutne kotí do seba a svojich spratkov nadžgáva, kŕmi priam prekotom u vytrženia láskavej, nežnej roztierateľnosti na ranný chľebíček.

(osobne som v rokoch 1970 ťažko hľadal v západných, amrických, buržoáznych supermarketoch skutočné 98% maslo vyrobené z pravého kravského mlieka, nikto ho v tom čase nechcel, nepožadoval, bolo skromne v tzv. papierových pyramídach s hmotnosťou 125g zašité kdesi v rohu, nepovšimnuté pri krajnici chladiacich boxov, o ktorých priestoroch a kapacite čo sa týka množstva mliekarenských produktov sa tunajšej boľševickej čvarge v MO pre rokom 1989, ani len nesnívalo).

Stačí inkriminované miesto, postihnuté WD40, odmastiť "čikuli", čiže trichlóretylén, tetrachlóretalén prípade natrieť štetcom vo vode rozrobeným hydroxidom (sodík, sifo do výleviek, vločky draslíka https://sk.wikipedia.org/wiki/Hydroxid_draseln%C3%BD).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny