Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automobilová man. převodovka - "počítání zubů"

Si nedáš pokoj spolu s teoretickými hnidami smrdiac za PC, ktorí v riti boli, hovno videli a hovnu rozumejú?

Dokonca brutálne radia údermi kladivom (palicou) po výmene oleja v ich potemkinových superdelách za prevodový GL5 SAE75 pre tie svoje imaginárne tátoše?

Nalej po prepalchu prevodovky nový, riedky GL5 Hypoid SAE75 + aditívum od spoločného výrobcu oleja. K preplachu staršej prevodovky smelo použi čistý benzín. Po vypustení zasratého benzínu uvidíš ten zbytkový sajrat ulpený v prevodovke. (je jasné, že s benzínom v prevodovke sa nejazdí, iba na špalkoch, na zdviháku či v jame na špalkoch pretočíš prevodovku od bordelu a metalických sedmentov zbrúsených časom).

Budeš lahodne radiť bez kladiva do kurbelpáky, znížiš spotrebu PHM o polovicu pri krátkych jazdách. Detto platí v prípade kauzálnho nexusu (príčinnej súvislosti) pri súčasnej výmene vodového, riedkeho motorového oleja, napríklad lacný Dynamax 5W/40 + aditívum do oleja + aditívum do benzínu.

Apropo, mimo misu:
Skúsil som použiť silné neodýmové magnety rozmiestnené po vonkajšom obvode olejového, motorového filtra https://silnemagnety.sk/tag/najsilnejsie-magnety/

Po rozstrihnutí plechu filtra, cca po najazdených 20 tis. km, bol vidieť zvnútra filtra fest nalepený kovový bordel spolu s dehtom na vnútorných stranách v mieste magnetov, čo nestíhal zachytiť olejový filter.

Olej GL5 Hypoid SAE 75 má svoje špecifické mazacie "ulpínacie" vlastnosti súdržného maziva na súkoliach nielen pri studenom metale.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny