Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem škubačka drůbeže

Dobrý den,uvažuji o výrobě škubačky viz. příloha. nemáte někdo z touto zkušenosti?
Další otázka, mám k dispozici motor, viz. příloha, myslíte, že bude stačit? Vyhovuje mi, že má převod na potřebné otáčky a zkoušel jsem ho rukou zastavit a neudržím ho. Neodhadnu, ale jaký odpor může mít když bude pracovat a zda nehrozí, že se zastaví.
Bubnová škubačka je pro mě, jako malochovatele zbytečně velká a neskladná a jen ten válec na vrtačku, co je v nabídce, se mi moc nelíbí. stejně bych k tomu musel dělat nějaký držák, bordel létá okolo ..... prostě ta ,,stolová" se mě líbí nejvíc.
Děkuji za Vaše rady a postřehy.

Předmět Autor Datum
Když zadáš na YouTube "škubačka drůbeže" tak tam je hafo odkazů a je z čeho vybírat. K motoru - snaž…
nerady 26.08.2020 20:03
nerady
Pepa našel práci v továrně na drůbež. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nu…
Moas 27.08.2020 16:46
Moas
Škubačky, kterou si asi chcete vyrobit, mají motory kolem 250 W, bubnové pak mívají přes 1 kW. https… poslední
akaš 27.08.2020 17:45
akaš

Když zadáš na YouTube "škubačka drůbeže" tak tam je hafo odkazů a je z čeho vybírat. K motoru - snažil jsem se vyčíst kolik má watů a pokud je to pouze 90 W tak dle mého názoru to bude slabé. Elektrické vrtačky mají kolem 500 W a více a pokud jsou škubačky i na vrtačku, tak by měl mít motor podobný výkon.

Pepa našel práci v továrně na drůbež. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do škubačky drůbeže. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi,ale Pepa se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde Pepa domů už v jedenáct a říká:
"Pamatuješ si, co jsem ti říkal o škubačce drůbeže?"
"Bože, Pepo, snad jsi to neudělal?!"
"Udělal" smutně přiznal Pepa.
"Ach Bože můj, co se stalo?"
"No co by, vyrazili mne z práce"
"Ale neeee, ublížila ti ta škubačka?"
"Škubačka? Ta dostala taky padáka."

Škubačky, kterou si asi chcete vyrobit, mají motory kolem 250 W, bubnové pak mívají přes 1 kW. https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/skubacky-drubeze-s-valcem/
Nikde jsem nenašel nebo se spíš neuvádí počet otáček a pak si myslím, že bude hodně důležité krytí proti vodě. Protože pokud by motor probíjel, asi byste se neudržel smíchy.
Já tedy preferuji bubnové škubačky. Známý naopak škubačky na vrtačku. A říkal, že hodně důležitý je válec. https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/skubaci-valce/
Obvykle se preferuje škubací válec s více prsty (24-30), ale koupil si ten DITRU08 s 15 prsty a je z něj nadšenej. Ty prsty prý jsou velmi kvalitní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru