Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Renovace ploché strechy

Penetral ALP - asfaltový penetračný lak by bol lepší nápad lebo dokáže rozpustiť, zaliať drobné, zvetralé trhlinky na asfaltových pásoch čím reparuje a oživí vrchnú vrstvu bitúmenových pásov ošetrené posypom.

Lenže tieto asfaltové laky a penetrátory zničí v lehote do piatich rokov slnečné ÚV žiarenie do tej miery, že sa z náteru stane po odparení organických a anorganických mastnôt šedá prášková hmota, ktorú spláchne zrážková voda a tak je nutná ich pravidelná obnova. Navyše sa tmavá krytina rozpeckuje infra neviditeľným žiarením, čo v lete prehreje komplet strechu až po spodnú tepelnú izoláciu ak nie je ošetrená zároveň reflexnou fóliou.

Strecha je zdravá a ak nechceš vyhadzovať prachy za asfaltové laky, ošetri povrch reflexným strieborným náterom proti ÚV.

Mne sa osvedčil biely lak určený na vyznačenie zebry pre prechody pre chodcov alebo na deliace pásy jazdných pruhov striekaný na asfaltové či iné povrchy vozoviek. Táto farba na vozovky je nezničiteľná ak sa ňou ošetrí suchý povrch, ochráni na desaťročia strešné asfaltové pásy, zoženieš ju len cez firmy s IČO. (Niekde si odchyť cestárov pri maľovaní, aj tak sa dá).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny