Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vyčistit povrch žehličky?

Dnes sú naparovacie žehličky s náplňou na pitnú vodu priamo z vodovodnej batérie termostatom nastaviteľné, aby plocha nepálila, max. 40°C-80°C, ale iba žehlička vypustila pod tlakom horúcu paru do žehleného prádla.

Však to vidím na vlastné oči-očúce, počujem na vlastný sluch, cítim na vlastný noštek u svojej polovičky, keď žehlí nejaký umelohmotný šmejd odevnej handry, látky, ide jej spod žehliacej dosky para, ako z lokomotívy.

Tuším aj 60 ročné, praprastaré, muzeálne žehličky bez naparovania, mali pod rukojeťou plynule nastaviteľný gombík s termostatom pre teplotu žehliacej plochy od 40 - 250°C.

-------------------------------------
Rúška je vhodné za sucha vložiť do mikrovlnky, tam sa nespália lebo neobsahujú nasiaknutú vodu, ale americké, západné, kapitaľistické, buržoázne, protisociaľistické baktérie a vírusy odeté v nepriateľských, vysokých, gniaviacich bagandžiach, vyzbrojené rinčiacimi americkými zbraniami okolo západných opaskov, obsahujú vodu H2O v bunkách DNA/RNA, ktoré mikrovlnné žiarenie v sovietskej, prívetivej, mierotvornej CCCP mikrovlnke, rozdrapí nato-tata.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny