Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Místnost pro bojler umístěný na půdě

To chceš pitnú, úžitkovú vodu rozvádzať plastovým, nehamatným potrubím? Však ťa vytopí, plast prdne, bude od výroby niekde oslabený, časom plast starne, plast je sviňa. Zle sa s ním pracuje na rozdiel od 1/2" "večného" antikoro vlnovca.

Ak chceš použiť napríklad obojživelný boiler s vnútorným hadom na kúrenie, určený aj na odber teplej vody do batérií, je ležatý "kombík" vhodnejší.

Však 170cm svetlá výška je dostatočná na stojatý boiler, načo škobrtať alebo prekračovať cez položenú prekážku v beztak chabom, nízkom priestore povaly. Je pravda, že pripojenie k vertikálne stojatému boileru zo spodných vývodov by sa muselo robiť nepohodlne, ležmo, prípadne by sa dal najprv prázdny boiler bez vody položený na boku pohodlne napojiť na elektriku a vodu a potom ho až zavesiť "ako páperko" na stojan s následným zavodnením. Nerez potrubie je velice poddajné ak sa nechá voľne ležať s jeho dostatočne dlhým prívodom určeným k manipulácii s vopred, napevno pripojeným bojlerom. Na povale máš miesta dostatok, voľne ložené potrubie k manipulácii a nutným ohybom na podlahe nešpatí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny