Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojení zasuvky

Předpokládám, že ten tvůj známý co tě to učil o tom ví a že ti může věřit, že jsi to udělal tak, abys jeho jménu neudělal ostudu. A že ten revizák co ho taky zná ví, že na revizní zprávu může dát úřední štempl.
Jen samotný glejt někdy nemá cenu ani toho papíru co je na něm vytištěný. Ve firmě co jsem pracoval byl na zkušebně nositel toho glejtu jen proto, aby tam byl a aby si firma mohla udělat čárku, že tam někdo takový je. Když šel na přezkoušení, tak dostal tahák, jaké písmeno v testu má odškrtnout. Pak ho vyhodili a jak jsem se doslechl, uchlastal se. Ve skutečnosti tam pracoval někdo kdo se vyznal a tu práci dělal, akorát neměl elektrotechnické vzdělání.
Ale nad tím kdo tu práci dělá musí být někdo, kdo ho kontroluje. A je jednodušší, aspoň pro toho kontrolenka, když si sedne do teplé kanceláře a hrabe se v papírech než aby se nasoukal do montérek a šel si tu práci zkontrolovat do kotelny.
Co se ke mně doneslo, na vyhlášku 50 dost lidí remcá, někdy oprávněně.

BTW: Pro samotnou elektriku není důležité, jestli fáze vede černým drátem nebo žlutozeleným. Na jednom školení nám lektor povídal, že se na něj kdosi obrátil, aby mu udělal revizi v novém baráku a celou elektroinstalaci tam měl natahanou žlutozelenými dráty. prý mu to odmítnul ale že nepochybuje. že se našel někdo, kdo mu tu revizi udělal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny