Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vadný provoz robotického vysavače RobZoneRoomy.

Nazdar Jendo. Tak se ještě vracím k tomu vysavači RobZone Roomy. Náhodně jsem v jednom elektro kontejneru u nás, objevil také vyhozeý další vysavač RobZone Roomy 3.0.Ten náš původní je v podstatě shodný, pouze má kulatý displej s ovládáním, ale jinak vše je shodné. Chyběl mu pouze šuplík s ventilátorem.
Po odzkoušení jsem zjistil, že má nějaký problém s pravým kolem, což způsobovalo, že padal do chyby.
A tak jsem do něj přehodil celý kompllet pravého kola z toho našeho, s vadnými firmware.
No a už tenhle další, opravený, zase "řádí.😀
Ale předtím jsem sehnal ještě adresu i na opraváře těchto vysavačů v Praze, nějakého Šímu - servis RobZone. Ten mi nabídl dokonce, že by mi tu řídící desku na ten náš prodal za 1300,- Kč. Tak jsem jej o to požádal a on ji poslal. Bohužel ale i ta nebyla v pořádku, nešlo vůbec navolit program a spustit. Byl jsem si vědom, že jdu do rizika. Tak jsem mu ji vrátil a teď čekám jak to dopadne.
Ale proč ještě píšu. Co jsi udělal s tím vašim starým RobZone vysavačem? Nemáš jej ještě někde "na půdě"? Jsi-li jako já, tak takovéhle věci nevyhazuji. A tak, pokud by jsi jej ještě měl, docela bych měl o něj zájem, na ND. Za " přiměřenou" cenu bych jej odkoupil, abych mohl dát dohromady i ten druhý. Pokud by mi tedy ten Šíma dodal desku dobrou. Což je sice ještě "ve hvězdách", ale třeba se " pochlapí" a nějak to dopadne.
Takže, prosím, děj vědět. Zdraví Jirka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny