Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krtko na cistenie odpadu

Asi pred 2 rokmi som mal doma havarijnu situaciu...prestal odtekat odpad z kuchyne a zistil som, ze je upchate potrubie.
Prisla havarijna sluzba spustili do potrubia vibracne zariadenie (motor, co posuva dopredu vibraciami taku hadicu, kde sa pridavaju dalsie diely) a z potrubia do cisticky vypadlo za cca 1h kopec sajrajtu.
Stalo to skoro 200 eur...bez papiera.
Zjednavat sa moc nedalo, oni si stanovili cenu za 1m a kedze slo o 15m potrubie podla dlzky "hadice" vypocitali to takto.
Problem je, ze sa mi to zopakovalo. Vycistil som sifon a do trubky som zacal jemne tlacit vodu z hadice a asi po hodine sa to vycistilo relativne tak, ze to zase odteka.
Problem je, ze studena voda pod jemnym tlakom (vacsi som dat nemohol, hnad za sifonom mam zlom a voda sa mi vracala spat) moc tej masnoty nepobere z potrubia, takze otazka znie, ci sa da niekde pozicat zariadenie ako pouzivali oni, alebo nieco podobne na svojpomocne cistenie odpadu. Obsluha toho, co mali bola jednoducha, len pridavali postupne diely a pozerali, ci nahodou nevysli niekde v sprche, ci na zachode, takze by to asi zvladla aj cvicena opica.
Rad by som si to vycistil zase vibracne, ale tych 200 eur za 1h prace je mi dat luto.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny