Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koli pytlů betonové směsi na 0,5 m3 betonu?

Lacnejšie ťa vynde kúpiť vymývaný, drvený, kremenný štrk + cement a lopatou na plechu alebo hladkom betónovom chodníku zmes najprv na sucho (štrk+ cement) a potom následne konvičou kropiť s prehadzovaním z kopy na kopu, než kupovať hotovú, namiešanú, predraženú zmes. Doma si spravíš silnejšiu zmes betónu aj bez miešačky, len je to makačka na prehadzovanie, hlavne už mokrej zmesy. Dvaja mocní chlopy to majú v prípade 0,5m3 ajn-cvaj prehádzané (mokrú aspoň na 3x), aby sa voda zo zmesou a cementom fest prepojila.

Ale aj hotovú, suchú zmes v pytloch budeš musieť prehadzovať lopatou s postupným vlhčením, lebo miešať toto množstvo v kalfase či v táčkach nejakým ohrablom je nemysliteľné, drina pre vola.

Tiež je možné odchytiť na vozovke plnú raketu, šoférovi naznačiť "za hotové" na konkrétnom mieste a nejako sa dohodnúť na 0,5m3, to ti smelo odsype, ak má po ceste rozvoz, na hromadu pred parcelu a ani nikomu nebude chýbať v prípade 9m3 domiešavača. Žiadaj suchšiu, polosuchú zmes aby sa dala táčkovať.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny