Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký strihač na vlasy kúpiť?

Mám masívny, elektromagnetický, vibračný strojček 230V/50Hz určený pôvodne na psov, strihám ním už 30 rokov domácich čoklov (už štvrdá generácia, vlastním chovnú stanicu). No a pri bazéne v átriu si pohodlne hopsnem 3x do roka nahatý do záhradného kresla v ktorom ma moja láskavá polovička zoberie najprv s nasadeným vysokým plastovým nástavcom kolom-dokola celej makovice a boky hlavy, nad ušami mojej kockatej gebule, vyholí do podoby "Frankeštajna" takmer naholo, priamo metalickými zubami už bez plastového nástavca.

Neviem značku, nápis je už zodratý, ale stál strojček v Rakúsku v 1990 na prepočet cca 3.500.-Skk. Má síce dva spodné zuby a jeden vrchný vylomený za tie roky množstva pádov, ale ide furt, ako raketa.

V Kiheste, s.r.o., (výroba mäsiarskych strojov) mi ho na magnetickej plošine každých päť rokov zrovnajú najprv diamantovým kotúčom a následne brúskou na zmontovaných, trecích, strihacích plôškach.

Pri týchto mašinách sa nemá čo pokaziť, dôležitá je kvalitná uhlíková, povrchovo penetrovaná, tvrdená nástrojárska oceľ, použitá na dve trecie plošiny so strihacími zubami.

Určite neber fejky z Číny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny