Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyber elektro spotrebicu

Můj názor, ale neber jej jako jednoznačný a jediný správný. Další rádci mohou mít jiné.
Co se týká té kombinované lednice v A++, u té bych volil opravdu, vzhledem ke stálému provozu, spíše třídu A+++. Ale ta je minimálně o cca 4-5 tisíc dražší. A u té pračky zase bude záležet, jak často bude práno. U té by možná ta třída A++ stačila a byla by i určitě, zase o těch 4-5 tisíc, levnější. To tedy vše bez ohledu na výrobce.
Pro příklad, naše tyto spotřebiče.
Co se týče kombinované lednice, tu máme, obdobné velikosti a provedení, Candy A+++, cca 4 roky, za cenu 12 tisíc. Spotřeba opravdu malá (měřeno).
Co se týče té pračky, my už máme dlouhá léta třeba Idensit, některými uživateli zavrhovanou značku, ale u nás je poměrně v provozu často a za cca min. 15 let, pouze 1 x výměna manžety a uhlíků v motoru. A dá se koupit i za cenu do cca 6 tisíc. V jaké třídě je tato nevím, ale bude to tak max. A++.
Co se týče dopravy, v případě vrácení výrobku do 14-ti dní bez udání důvodů, zakoupeného na e-shopu a vezeného do prodejny spojené s tímto e-shopem, toto je na náklady zákazníka. Nejde o reklamaci. U reklamací, v případě poruchy, je to jinak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny