Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cim rychlo zlikvidovat muchy a hmyz na chate.

Dobry den,

na chate mavame v teplejsich mesiacoch vela much, komarov a ineho hmyzu. Je to tym, ze chata je v podstate drevenica a hmyz ma dovnutra takmer volny pristup cez rozne skary a netesnosti. Chata je rozmerovo velmi mala a spat v takomto prostredi je neprijemne, ked vam v noci sadaju na tvar muchy. Okrem toho tam chodime s malymi detmi, preto hladam sposob ako po prichode hmyz zlikvidovat. Zatial mam vyhliadnute tie elektricke lapace, len neviem nakolko su ucinne a ci funguju len na komare alebo aj muchy a inu haved. Nejake vyvetranie po prichode nepomaha a rozne chemicke spreje nechcem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě se osvědčil elektrický odpařovač: elektricky-odparovac-se-suchou-naplni-1-10-ks-p4723. Nemusí to…
czcharlie 30.03.2020 23:29
czcharlie
Souhlas. Nesmrdí to (pokud si to člověk nezapne hned vedle hlavy teda) a funguje to téměř zázračně.… poslední
Moas 31.03.2020 07:23
Moas

Mě se osvědčil elektrický odpařovač: elektricky-odparovac-se-suchou-naplni-1-10-ks-p4723. Nemusí to být zrovna Biolit, existuje jich mnoho. Netřeba se obávat jakéhokoli zápachu, jednu papírovou destičku používám dvě noci. Spoustu let ho vozím v kufru všude na dovolenou. Jestli funguje i na lezoucí hmyz (pavouky) ovšem nevím, na mouchy, komáry a podobnou havěť působí spolehlivě.

Souhlas. Nesmrdí to (pokud si to člověk nezapne hned vedle hlavy teda) a funguje to téměř zázračně. Co vím, tak se prodávají různé polštářky na různé hmyzáky. já si pořídil kdysi dávno lahvičkový, ten vydrží měsíc každou noc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru