Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cim rychlo zlikvidovat muchy a hmyz na chate.

Dobry den,

na chate mavame v teplejsich mesiacoch vela much, komarov a ineho hmyzu. Je to tym, ze chata je v podstate drevenica a hmyz ma dovnutra takmer volny pristup cez rozne skary a netesnosti. Chata je rozmerovo velmi mala a spat v takomto prostredi je neprijemne, ked vam v noci sadaju na tvar muchy. Okrem toho tam chodime s malymi detmi, preto hladam sposob ako po prichode hmyz zlikvidovat. Zatial mam vyhliadnute tie elektricke lapace, len neviem nakolko su ucinne a ci funguju len na komare alebo aj muchy a inu haved. Nejake vyvetranie po prichode nepomaha a rozne chemicke spreje nechcem.

Předmět Autor Datum
moskytiéra
kejki 30.03.2020 15:48
kejki
To si neviem vobec predstavit. Na chate je naozaj malo miesta, nizke sikme stropy... Co takto skor n…
Chata 30.03.2020 16:49
Chata
Letmý pohled do diskusí tě ujistí, že to moc nefunguje.
Kyncl 30.03.2020 17:23
Kyncl
To jsem kdysi před lety taky zkoušel.Jenže na to modré světlo mouchy a komáři kašlou a občas se tam…
Karel04 30.03.2020 17:34
Karel04
Já musím lampičku obhajovat, už ani v zimě ji nevypínám a svítí v kuchyni nonstop. Bydlíme u lesa, v…
nocturne 30.03.2020 22:28
nocturne
Mě se osvědčil elektrický odpařovač: elektricky-odparovac-se-suchou-naplni-1-10-ks-p4723. Nemusí to…
czcharlie 30.03.2020 23:29
czcharlie
Souhlas. Nesmrdí to (pokud si to člověk nezapne hned vedle hlavy teda) a funguje to téměř zázračně.… poslední
Moas 31.03.2020 07:23
Moas

To jsem kdysi před lety taky zkoušel.Jenže na to modré světlo mouchy a komáři kašlou a občas se tam okolo plácala večer nějaká můra,která se ale zase většinou nedostala dovnitř.Takže v oknech na chatě mám sítě a když už se nějaká bestie dostane dovnitř,sejmu ji ručněelektrickou plácačkou.Pokud se vám tam hmyz snaží dostat nějakými skulinami,tak bych zkusil nechat večer venku svítit nějakou LED žárovku,možná půjde spíš za ní.
www.heureka.cz

Já musím lampičku obhajovat, už ani v zimě ji nevypínám a svítí v kuchyni nonstop. Bydlíme u lesa, v oknech máme sítě, ale stejně stačí otevřít dveře a něco k nám vletí. Lampička to požere a pobije. Jen to dělá kravál, než výboje usmahnou mouchu, jsou to dva-tři hlasité lupance...

Mě se osvědčil elektrický odpařovač: elektricky-odparovac-se-suchou-naplni-1-10-ks-p4723. Nemusí to být zrovna Biolit, existuje jich mnoho. Netřeba se obávat jakéhokoli zápachu, jednu papírovou destičku používám dvě noci. Spoustu let ho vozím v kufru všude na dovolenou. Jestli funguje i na lezoucí hmyz (pavouky) ovšem nevím, na mouchy, komáry a podobnou havěť působí spolehlivě.

Souhlas. Nesmrdí to (pokud si to člověk nezapne hned vedle hlavy teda) a funguje to téměř zázračně. Co vím, tak se prodávají různé polštářky na různé hmyzáky. já si pořídil kdysi dávno lahvičkový, ten vydrží měsíc každou noc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru