Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Domácí výroba dezinfekce proti COVID-19

Však v drogiške kup 35% technický H2O2, nalej do záhradného postrekovača a aplikuj po celej domácnosti, aspoň si vybieliš koberce, odevy, omietky s nátermi.

Na ksicht si doma uši podľa vzoru ceľebrít nejakú rúšku s dobovým krojom, prišitými náramkovými hodinkami a plisovanými sukničkami pod noštekom a tiež pod bradou našité na rúške. Nejaké brúsené brilianty v cene 200.-Kč od Swarovsky by tiež bodli, nech vypadá človek sľušne a poctivo.

Marginálne:

RNA vírusy tohoto typu nemá zmapovaná ľudská DNA počas státisíc rokov vývoja, teda potrvá generácie než sa posilní imunita každého jednotlivca na Zemi, ktorý sa časom chce či nechce nakazí.

Len mám obavy, že po teplom lete sa korona posilní, zmutuje a koncom októbra v neskorú jeseň alebo na jar 2021 prepukne do tej miery, že pokape na Sev. pologuli 50% populácie a následne sa rozšíri na celú planétu.

Vírus ako taký nezabije hostiteľa, iba oslabí imunitu k nástupu smrtiacich baktériám, ktorými sme bombardovaní nonstop. Vlastne človek, ako organizmus am blok, je zložený z difernecovaných, poslušne prevychovaných baktérií, od kože až po vnútorné orgány.

-------------------------------------
Ak sa chceš brániť pred vírusmi tohoto typu, nešpekuluj so sanitou domácnosti, máš to márne. Raz ťa to aj tak neminie.

Prevencia, obrana:

Jedine pod jazyk denne rozpustiť slinami tabletu zinku, neprehĺtať, lebo zinok reaguje s kyselinou chlorovodíkovou na plynný vodik a balast, ktorý nie je účinný ako metalický zinok v chelátovej forme dostupný v krvnom obehu. Zinok sa dostane spod jazyka sliznicou do obehu, posilňuje oslabené sliznice, zhrubní vrstvu vonkajších povlakov sliznice, v ústach, nose, očiach, ale aj v črevách a vnútorných orgánoch. Ak dopadne kvapka slín s vírusom na takto posilnenú sliznicu, nemá šancu sa ujať do doby jej prežitia, než sa dostane do krvného obehu vírus scípne.

Potom: Horčík + D vitamín, C vitamín v podobe červených grepov, na lačno zrána šťavu s vodou z citróna.

Tiež je velice vhodné užívať pod jazyk pár kvapiek 98% roztoku v etanole, rozpustený včelí propolis, tj. geniálne lepidlo vyrobené žľazami včiel s obsahom prírodných silíc s antibakteriálnymi látkami. Nájdi si nejakého včelára, určite sa s týmito produktami zaoberajú. Na SR je jeden včelár s týmto včelím produktom v obci Doľany. Osobne som jeho propolisový extrakt otestoval lebo mi vypadla plomba, baktérie sa prežrali až k zubným nervom. Na skapanie bolesť prišla ako to býva uprostred sladkej noci. Namočil som do vatičky produkt s propolisom, 3x vymenil v diere a stal sa zázrak, bolesť zubu prestala. Lepšie, ako použiť Savo originál na vatičke a nacpať do diery po plombe na živý, hnilý, boľavý zub kde sa premnožili nielen anaeróbne ale aj ostatné svine bolestivé, americké, kapitalistické baktérie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny