Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je tady nějaký truhlář?

Zdar chlapi. Je zde mezi vámi truhlář nebo jiný šikula, který by doma měl odřezek z desky dle přílohy? Nevím přesně co je to za dekor, fotka trochu klame, ve skutečnosti je to více do hněda. Nemusíme odstín trefit úplně přesně, ale rád bych se co nejvíce přiblížil.
Potřeboval bych z laminátové dřevotřísky tl. 22mm uříznout kousek 40x15cm a polepit hrany. Nechce se mi kvůli takovému kousku kupovat a platit celou desku a taky nemám náladu objíždět truhláře v okolí, zda se někomu něco někde neválí. Ale pokud by se zde našel někdo, kdo by byl ochoten mi to za rozumný peníz udělat a poslat, tak bych byl rád. Kontakt prosím přes soukromou zprávu nebo na email olafson(zavinac)centrum.cz.

DEKOR DESKY ZDE

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak calvados jsem také tipoval. Asi jej neseženu, tak se spokojím i s jiným podobným dekorem. Potřeb…
olaf 10.03.2020 21:54
olaf
Stejný určitě neseženete. Dva různí výrobci materiálu mají pod označením "Calvados" jiné barevné tón… poslední
Moas 11.03.2020 06:38
Moas

Tak calvados jsem také tipoval. Asi jej neseženu, tak se spokojím i s jiným podobným dekorem. Potřebuji jen o kousek prodloužit horní plochu skříňky, která stejně nebude moc vidět.
Mám pocit, že jsem někde četl, že v Hornbachu řežou minimální rozměr 50cm.

Stejný určitě neseženete. Dva různí výrobci materiálu mají pod označením "Calvados" jiné barevné tóny. A i kdybyste sehnal desku od stejného výrobce se stejným odstínem, tak to stejně úplně stejné nebude kvůli působení slunečního záření, čisticích prostředků atp.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru