Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Elektrická řetězová pila

...Pila z lidlu stojí třeba 1500 a pila odjinud třeba 3000. V čem to je ta zákeřnost ? Obojí vypadá jako pila, ale ten rozdíl v ceně se vzal kde ..

Když jsem ještě pracoval, byl u nás obchodní zástupce co prodával stykače. Vysvětloval, jak je to s firmou Elektropřístroj Písek co ji tehdy snad koupila firma Telemecanique. V Písku vyráběli své stykače, to se zrušilo, firma Telemecanique tam začala dělat své stykače svými postupy a svou kvalitou. Ale na těch stykačích bylo označení Elektropřístroj Písek a byly levnější než stejné stykače s označením Telemecanique. Že to byla cenová politika firmy. Pokud chtěl někdo ušetřit, koupil stykače s naším označením, firma byla ochotná k tomu dodat certifikát, že vlastnosti jsou úplně stejné jako u stykačů Telemecanique. Ale pokud někdo chtěl být IN a mít stykače Telemecanique, tak si musel připlatit.
Já jsem z nějaké dřívější akce věděl, proč tomu tak je. Že když se nějaké zařízení prodává do třetího světa, kde tomu prd rozumějí, jejich "odborník" otevře rozvaděč, vidí nápis Siemens, rozvaděč zavře a je spokojený. Kdyby tam viděl třeba nápis TESLA, tak řekne: "To neznám a nechci, vyhoďte to."
Tak třeba je to podobně i s některým levným vercajkem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny