Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš otvorený prívod vody? Máš tam všetky náplne? Napustí a pokračuje v umývaní alebo zastane? Potom…
ok 22.02.2020 02:05
ok
Značka myčky Whirpool.Přívod je otevřený.V návodu jsem tyto chyby nenašla.Nemáme akurát doplněno leš…
si 22.02.2020 08:18
si
Píska napúšťacia armatúra (elektroventil, tryska), alebo reproduktor, ktorým myčka oznamuje napr. uk…
ok 22.02.2020 09:42
ok
Přívodní ventil je otevřený naplno.No už jsme volali servisního technika,tak uvidíme co s tím... poslední
si 24.02.2020 14:10
si

Máš otvorený prívod vody? Máš tam všetky náplne? Napustí a pokračuje v umývaní alebo zastane? Potom prestane pískať? Píska pri každom programe? Umyla myčka od zakúpenia riad aspoň jedenkrát bez pískania? Myčka neznámej značky (podľa formulovania otázky asi nevieš ani typ myčky a zrejme ju máš bez návodu) môže pískaním oznamovať napr. chýbajúcu náplň, či odstavenú vodu. Zožeň si návod, skontroluj či ju obsluhuješ správne, pozri si ako myčka signalizuje chyby a hlavne pri akej chybe píska. Ak ti to nepomôže, tak reklamuj.

Značka myčky Whirpool.Přívod je otevřený.V návodu jsem tyto chyby nenašla.Nemáme akurát doplněno leštidlo a kontrolka svítí.Může to být tím?.Jinak jsem ji zkoušela pustit na prázdno a při nabírání vody nepištěla.Tak tomu fakt nerozumím.Pištěla jen při tom načerpání vody,pak pokračuje normálně.

Píska napúšťacia armatúra (elektroventil, tryska), alebo reproduktor, ktorým myčka oznamuje napr. ukončenie umývania? Citujem napr. z odpovede technika z Whirlpool na podobnú otázku (niekde na internete):
"chyba není v čerpadle ani to nemá souvislost s doplněním solí. Při napouštění vody do myčky proudí vzduch, kterým vzniká pískání. Zkuste prosím zkontrolovat zda máte naplno otevřený přívodní kohoutek vody."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru