Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna barvy fasády

Vápenný hydrát rozmočiť vo vode, nechať vápno napučať 48 hodín v sude, vápenné mlieko precediť od tvrdých, ostrých usadenín a týmto vápeným roztokom prestriekať tú tvoju zelenú, "žabiu" usadlosť.

Lepšie by bolo zahasiť nehasené vápno doma na kolene, v sude, ale už sa zrejme v stavebninách nepredáva pre malospotrebiteľov v papierových mechoch.

Vápno je úplne ideálne naniesť na povrch škrabaného, šúchaného fasádneho brizolitu lebo je vzdušné, murivo a stavba dýcha in/out, je hydroskopické, silne zásadité čím permanentne dezinfikuje, pričom sa za pár šušňov po rokoch dá fasáda obnoviť, vybieliť chalupa, ako z cukru. Stačí k robote záhradný postrekovač s upravenou, zväčšenou tryskou alebo maliarsky kompresor so striekačkou.

Ja ti dievča a spol. tohoto národa nedokážem pochopiť po nežnej nehe, keď skomunizovanú, vypatlanú lúzu konečne eštébáci popustili do šíreho sveta, že sa po návštevách južných krajín Európy nechali takto všetci očariť, zblbnúť pastelovými, cigánskymi farbičkami na svojich súkromných chalupách, ktoré vypadajú "ako kačabár či cirkus" v našej kresťanskej, usadlej lokalitie so sociaľistickými výdobytkami, boľševikmi dlhodobo prevychovávaných občanov k poslušnosti, sivej, šedej stabilite a istotám "nikdy nevyčnievať z radu".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny