Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Led panel se stmíváním

Henten 8A stmievač či už v bielej alebo čiernej plastovej krabičke nekupuj, ten je naprd, ovela lepší je tento 30A v čiernej kovovej krabičke a neni ovela drahší. Zhodou okolností riešim niečo podobné - osvetlenie pracovného kútiku s LED, s tým že som chcel aby sa dala regulovať intenzita osvetlenia. Pôvodne som to chcel riešiť práve tým PWM regulátorom, ale potom som zistil že v TME majú aj napájacie zdroje pre LED či už prúdové alebo napäťové ktoré umožňujú aj priamo reguláciu intenzity pripojeným potenciometrom. Takže od číňana som objednal takéto LED a budem ich radiť paralelne a napájať týmto zdrojom konštatného napätia ktorý má aj funkciu stmievača a tým pádom externý stmievač nebudem potrebovať + umožňuje navyše doladiť výst. napätie i prúd v určitom rozmedzí podla potreby.

Ale pre tvoj účel (pretože ten 30A je v tvojom prípade kanón na vrabce) by mal postačovať aj takýto menší smievač, alebo takýto, alebo takýto s wifi, či takýto akvaristický. Všetko to ale záleží aj od toho ako je napájané to samotné svetlo.

A inak napr. u tohoto akvarijného svietidla máš napájací kábel s konektorom, takže nebudeš musieť nič odstrihávať a upravovať, len tam vrazíš niektorý ten stmievač na kábli a máš to hotovo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny