Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Studené" starty a může mít váha vzduchu, u naftového motoru, vliv na ně?

Jak dopadla "hrníčová" diagnostika bylo uvedeno již na mé dřívější reakci. Ale uvádím ji znova. A už jsem udělali na pátém vstřiku a tam naběhlo za stejný čas 40ml. Takže nejhorší je 2-60 ml, další je 5-40 ml, pak 1-20 ml a nakonec 3 a 4 10 a 8 ml. Pokud máš tedy zkušenosti, jsou to, zejména u 2 a 5, případně i 1, hodnoty abnormální?
No a už mám jeden repasovaný (jako nový) firmou Autonorma (3500,- Kč +1700,- Kč vratná záloha), a budu postupně měnit, nejdříve 2 a 1 a pak "profiknu" plechy před sklem a udělám 5. Motor spouštět nebudu.
Vstřiky jsou piezoelektrické. Zajímalo by mně, jakým napětím jsou tyto vstřiky iniciovány. Pokud víš, o jaké napětí jde, prosím napiš. Díval jsem se na YouTube, jak se dá kontrolovat jejich rozstřik po vytažení (čistící sprej + mžikové připojení na baterii 12V) ale nejsem si jistý, zda se jednalo o piezo, nebo elektromagnet. To podkládání pružinek jsem tedy zavrhnul, ale každopádně aspoň jeden, než jej pošlu na repasi jako vratnou zálohu, odzkouším a rozdělám a uvidím. Když se srovnávám s i s mikroelektronikou, tak snad ani toto nepoškodím.;-) Poláci a Rusáci to zvládají rovněž, tož že by to "české ručičky" nezvládly?:-D
Ještě ale sháním informaci, jaký je ten vnitřní závit ve vstřiku, když se vyšroubuje ten přepadový ventilek. Na ten závit se má našroubovat tyčka toho vytahovače a tak to potřebuji zjistit, abych si předem mohl udělat ten rázový vytahovač. Zkoušel jsem vytahovat ten č.2, ale on prý kdysi podfukoval a tak je asi zapečený. A tak, jestli pokud půjde ven, tak aspoň minimálně s tím rázovým vytahovačem.:-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny