Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Studené" starty a může mít váha vzduchu, u naftového motoru, vliv na ně?

Osobně si nemyslím, že by špinavá váha mohla zapříčinit špatné studené starty. Na druhou stranu může být vyloženě poškozená a pak může hlásit opravdu "co chce". Pamatuju, že u majitelů Octávek bývaly problematické váhy evergreenem a měnilo se to houfně.... Někomu pomohlo čištění, někdo musel měnit celou.

Šroubky s tyčinkou uprostřed jsou "bezpečnostní", aby se v tom jen tak někdo nevrtal, nicméně dají se koupit bity, jsou dost běžné a stojí stejně jako jakýkoliv jiný bit. Jen doporučím pořádně prohlédnout, jestli je to opravdu imbus nebo torx (hvězdička). Torxy s tyčinkou bývají běžnější. Doporučím koupit rovnou sadičku bitů - jsou různé velikosti otyčinkovaných torxů i imbusů. Sadička bude za cenu dvou tří piv.

Zkušenost přímo s tímto autem nemám, ale pokud má tedy auto separátně snímač teploty vzduchu (bývá často sloučen s váhou do jednoho modulu), tak musí být mezi filtrem vzduchu a motorem, někde na potrubí. Není moc možností, kde. Umím si to představit osazené i v sacím potrubí přímo na motoru, tam už ale nevím, jestli to nemůže být ovlivňované teplotou samotného motoru. Ale určitě bych to prvně hledal někde blízko váhy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny