Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Studené" starty a může mít váha vzduchu, u naftového motoru, vliv na ně?

Dík za radu, provedu. A myslíš, že by to na ty špatné studené starty mohlo mít opravdu vliv? Ale jak jsem na ni dnes koukal, tak jsou tam sice dva šroubky, ale nějaké "spešl" imbusy (uprostřed mají tyčinku), na které nepasují žádné bity. Tak budu muset něco sehnat, nebo vyrobit.
Ale ještě jsem včera večer na netu zjistil, v ND na toto auto, že by mělo být taky někde na sání instalováno čidlo "snímač teploty nasávaného vzduchu". Něco jako je v odkaze. A zaradoval se a typoval, že by to mohlo být ono. Ale nikde jsem dnes nic takového u motoru nenašel, ani případně volný kablík, že by nebylo osazeno. Nevíš prosím, kde by to mohlo být? Pokud tedy znáš tyhle auta Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD, motor Merc.Benz.
Asi zkusím ještě objet místní automechaniky - servisy, snad někdo poradí. Ale nechávat se mi to nikde nechce. Už to dcera u jednoho měla, ten udělal (údajně) repas na VT čerpadle a vyměnil podávací čerpadlo a pár hadiček a stálo to 20 tisíc. A stejně to nepomohlo. Bohužel, autorizovaný servis je od nás poměrně daleko (cca 120 km) a zatím se mi tam jet nechce.

https://www.motora.cz/herth-buss-elparts/70605201.html?KTypNr=16477

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny