Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nova brana - sloupky

Napájanie k motorom a čidlám stačí vložiť do PVC 1.8" rúrok do ryhy v zemi hlbokej 20cm. Do betónu v zemi vysekáš pre kábel iba ryhu a zaleješ ju maltou, lepidlom do exteriéru.

Ak vysadíš pôvodnú bránu, potom na zabetónované, pôvodné stĺpiky, stačí nasadiť nové pozinkované trubky (napríklad vodovodné 6/4" a viac) s vnútorným priemerom o niečo väčší než je vonkajší priemer nosných trubiek. Vrchy po nasadení oboch zarovnaných trubiek kvôli zrážkam je nutné oborne obvariť elektrikou, zaliať spáru vodotesným "hadom" pevného, nepriedyšného zváru. Ešte by som navaril na spoje trubiek, ako bonus, kolobúk s miernym presahom, tzv. "krápě".

Následne je nutné prevrtať po nastoknutí trubiek durch horizontálne diery na dvoch miestach, a 15mm nerez skrutkami s matkami so šesťhrannými hlavami skrutky utiahnuť, aby sa na takýto masív dalo navárať pánty, osadiť nová brána, čidlá, ako aj ramená hejblátiek napojené na hnací motor.

Spodok nových trubiek je v okolí pôvodných trubiek možné zasekať, aby zapadli do betónu pod povrch, povrch v okolí trubiek následne zahladiť nejakým silikátovým lepidlom určeným do mrazu a do exteriéru, aby k stĺpikom nezatekala voda, sneh, mráz, aby ti neodhnili pôvodné, nosné trubky zo spodku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny