Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč je v lednici o 5 st. více než je nastavená na displeji

Tahle lednice má invertorový kompresor a to může být i jeho špatnou funkcí - nedostatečný výkon. Já mám tu samu lednici, také asi stejnou dobu a po cca půl roce mi občas zase tenhle kompresor nenaběhnul a musel jsem do něj praštit aby se rozběhl. Stalo se asi 3 x a tak jsem reklamoval. Servizák přijel, koukl, napsal papír "neopravitelná závada" a protože neměli v kamenném obchodě, kde jsem ji koupil, druhou na výměnu, tak jsem ji vrátil a požadoval zpět peníze. Vzhledem k tomu, že byla plná (i mražák), tak jsem ještě, před vrácením, koupil z e-shopu novou a stejného typu a značky a dokonce ještě asi o 1000,- Kč levněji. Za vrácenou jsem dostal za měsíc peníze zpět. No a ta druhá (nechci zakřiknout;-)), od té doby běží bez problémů.
Jinak na tyto lednice, pokud jsi si vyřídil prodloužení záruky (bylo nutno a bylo bezplatné) tak je záruka 5 let. Reklamuj!
Co se týče "čísla" teploty na displayi u chladničky je informativní, ne měřená a skutečná se liší. Při čísle 5 (eko), pro chladničku, mám cca 7 +/- 2 st.C. Ono také záleží na častosti a délce otevírání.
Pokud by jsi potřeboval, dej vědět, mohl bych najít a poslat adresu přímo na značkový servis Candy, který mi reklamaci řešil.:puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny