Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce

Dobrý den,
zajímalo by mně na kolik může vyjít výměna zárubní,elektroinstalace, vyzdění jádra a štukování. Na jakou nejnižší částku se lze dostat?

Předmět Autor Datum
Dobrý den. Na kolik to vyjde bude zcela zásadně záležet na tom, jde-li o jednu garzonieru, byt od 1+… nový
vitovec 16.11.2019 10:05
vitovec
Pardon uplně jsem to zapomněl zmínit :-D Jde o byt 3+1 nový
luse1 16.11.2019 10:08
luse1
Zadání je strašně široké a nelze na něj odpovědět. Byt bude vyklizen? Bourání jádra a jeho odstraněn… nový
nerady 17.11.2019 21:10
nerady
Jelikož nikdo neznáme Váš byt, sdělená částka bude jen odhad, který Vám nic nesdělí. Spíše si sepišt… poslední
milan.cukrar 18.11.2019 16:30
milan.cukrar

Zadání je strašně široké a nelze na něj odpovědět. Byt bude vyklizen? Bourání jádra a jeho odstranění bude dělat kdo? Jádro má jaké rozměry? Bude se též obezdívat instalační šachta? Budou se řešit dveře na WC i do koupelny? V jakém patře to je? Je tam výtah? Co hodláte použít za zdící materiál? Budou se měnit rozvody vody a kanalizace (bude se měnit vnitřní uspořádání umyvadla, vany a záchodu)? Bude se podstatně měnit elektroinstalace i v kuchyni? Co se vše bude obkládat dlaždicemi, čím bude tvořena podlaha (dlažba či jiný povrch). Jistě zde ještě něco chybí ale pokud nebudou známé odpovědi na všechny tyto otázky nikdo vám nemůže dát odpověď. A je tu ještě jedna podstatná otázka "kde ten dům stojí". Jiné ceny jsou v Praze a okolí a pak někde jinde.

Jelikož nikdo neznáme Váš byt, sdělená částka bude jen odhad, který Vám nic nesdělí. Spíše si sepište, co požadujete přesně, třeba jaké dveře a podobně. Pak si pozvete 5-8 firem, kde jim vysvětlíte oč jde a domluvíte se na rozpočtu. Pak budete licitovat a debatovat o výsledku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru