Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Revize nově připojeného TČ - co vše je potřeba?

Dobrý den,
minulý týden mi doma nainstalovali tepelné čerpadlo (vzduch-voda) a nyní potřebuji pro čez udělat revizi nově připojeného zařízení a poté změnit sazbu.

Můj elektrikář mi ale řekl, že revizi udělá, ale je nutné od dodavatele TČ mít projekt - dokumentaci, kde je zakresleno, jak je TČ připojeno. Bez toho mi revizi udělat nemůže.

Dodavatel ale nic takového prý nikdy nedělal a byl docela překvapen tímto požadavkem. Ani neví o jaký dokument jde.

Můžete mi prosím říct, co vše je pro revizi připojeného zařízení do podružného rozvaděče v kotelně mít za dokumenty? Připojení jsem dělal já - resp. do rozvaděče jsem přidal jistič, podružný digitální elektroměr a natáhl kabel a pospojení k mistě TČ. V TČ si to zapojila firma sama.

Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Z vlastní zkušenosti. Nejdříve požádat čez o změnu sazby. Pak provést montáž všeho potřebného. Reviz… poslední
milan.cukrar 14.11.2019 11:59
milan.cukrar

Z vlastní zkušenosti.
Nejdříve požádat čez o změnu sazby. Pak provést montáž všeho potřebného. Revizní zprávu doplnit vyjádřením montážní firmy.
Projekt není třeba, ani jsem ho neměl. Asi jste ho špatně pochopil. "dokumentaci, kde je zakresleno, jak je TČ připojeno" asi myslel něco jiného.
To že to je do podružného rozvaděče je jedno, páč se bude spínat celý hlavní rozvaděč dle sazby.
Když jsem nevěděl detail, zavolal jsem na 800888871, pak 3 a operátorka vše dopodrobna vysvětlila i navedla u poče na jejich formuláře.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru