Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávaní z DVBT2

Jo, tak tenhle STB mám doma, údajně nekóduje. Ale ještě jsem ho ani nevyzkoušel, nemám na něj zatím pozemní anténu. Jinak mě celkem DVB-T2 nemusí ani zajímat, přijímám přes satelit.
Ale koupil jsem ho pro případnou možnost nahrát jiný program, než zrovna běží na televizi. Moje TV neumožňuje nahrát jiný program, než je zrovna běžící.
Jinak samotná moje TV kóduje, takže z připojeného HDD lze přehrát jen v TV. Ale to mi nevadí, protože nahrávky používám jen, pokud chci něco vidět a třeba nejsem doma. Po shlédnutí to smažu, nic nearchívuju.
Nahrávání pořadů a filmů z TV a ukládání jsem si užil a opustil již v dobách VHS. Veliké množství nahraných filmů, na které se pak steně nikdo nekoukal. Než si na tu kazetu někdo vzpomněl, tak to třikrát opakovali v televizi. Když dnes vidím na půdě (ještě jsem to nevyhodil) těch několik krabic s kazetami, které jsou často nahrané jen do půlky, tak si říkám, co v tom je vyhozených peněz. :-) Tenkrát jsem kupoval ty nejkvalitnější kazety, aby vydržely. Drží furt, akorát je to na prd. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny