Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakou pračku ?

Vybral jsem Candy v ceně kolem 15tis. Kdyby se nejednalo o úzký profil (hloubka pračky), dostal bych se i u Candy s podobnými vlastnostmi pračky na mnohem nižší cenu. A zatím spokojený bohužel nejsem, ale ještě ani nemám dočtený celý návod k pračce, tak nechci ještě pračku pomlouvat. Každopádně i přes přitomnost funkce přidání vody pere dosti na sucho, což mě neskutečně vytáčí.. A taky je docela dost hlučná (o dost hlučnější než stařičká AEG) a nemyslím si, že to je jen možná ještě ne dokonale poštělovanýma nožičkama. Ve fázi praní na sucho hlučná není, až později při máchání nebo sprchování prádla vodou..
Uvažuji o vrácení. :-(

Velkou pochvalu mohu dát alespoň eshopu, jeho služby byly skvělé (Mall jako obvykle pračku neměl ani skladem, Alza nebyla v Praze schopna doručit na konkrétní čas): Onlineshop.cz

+ Oproti konkurenci za stejnou cenu zboží ještě dárek
+ Chat s prodejcem s rychlou odpovědí
+ Opravdu odborná montáž, snaha vše pořádně vysvětlit a poučit zákazníka atd.
+ Ochota v Praze přijet ve večerních hodinách, rychlé dodání po objednání
+ Prostě max. spokojenost i když cena dopravy a montáže nebyla nejnižší (alza je levnější, ale musel bych být doma celý den)

- Nešlo platit při jejich doručení s montáží kartou (s PPL bez montáže by to asi šlo)

Poslední naděje vkládám do nahrání vlastních programů do pračky, protože samotný program sprchování je s dostatečným množstvím vody a vypadá, že jinak by prala kvalitně. Na sucho ale zůstanou chloupečky, prostě se to neodplaví. Takže s krátkými programy a běžnými se mohu asi rozloučit? No ještě jsem neměl čas pořádně otestovat, ale i vzhledem k hluku už docela lituji. Jen mě zaráží, že v diskuzích a recenzích uživatelů si pračku všichni pochvalují.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny