Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem názor na Dustera 4x4

škodovky "po důchodci" jsou nesmysl. Všichni je chtějí, tak je bazarníci nabízejí. (je zajímavé, že takový "výhodný kup" někde stojí a nezmizí obratem?) Realita je ale úplně jinde.
Pokud chceš auto 4x4, tak zcela určitě nové, a pokud ojeté, tak ověřené a spolehlivé Japonce, ne rychloobrátkovou konfekci z Vlkohradu, zvláště s problematickými diesely. Tedy Subaru Forester nebo Suzuki SX4, případně Vitaru.
U těch nových aut si zkus proklepnout i Suzuki S-Cross (bývalý a nafouklejší SX4) - sice je o cca 80 tisíc dražší (v požadované 4x4) než Duster, ale je to prostě auto výbavou a stylem o level výš a spolehlivostí rovněž.

Resumé je takové: Pokud chceš fakt větší díl kilometrového proběhu jezdit blátem cestou-necestou, ber Duster. Pokud plánuješ delší cesty a onen "terén" auto uvidí jen v podobě 2km lesní cesty k chajdě (po které s opatrností projede i kombík), vybírej někde úplně jinde. Duster není optimální auto na dlouhé cesty a/nebo dálniční přesuny. Zvládne je, ale je v těchto disciplínách podprůměrný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny