Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem názor na Dustera 4x4

Co ti poviem...uz rok o tom aute uvazujem a s prichodom 1.3 motora som uz napevno rozhodnuty, ak budem brat stvorkolku (bude to auto pre manzelku, takze uvidime) tak to bude Duster.
Ten motor je uzasny, pozri si dynamicke testy z 80 na 120 napriklad. Ja som jazdil na Dusteri staru atmosferu 1.6 a to je lenive prasa, urcite nebrat ako vo vypredaji. Povodne som chcel diesel, ale po prichode 1.3 som rozhodnuty pre benzin.
Duster uz v predchadzajucej generacii prekvapoval v terene, takze o jeho vlastnostiach v terene nie je ziadna pochybnost.
Navyse opeknel zvonku (predne ledky vyzeraju velmi dobre) a vyrazne zlepsil interier vo vnutri (ten stary bol hrozny).
Teraz dovody preco nie, respektive na co si dat pozor.
Duster ma vyznam asi len v Prestige a Techroad konfiguracii. A tam si uz na 19k eurach, co je dost a zdaleka to nie je ta cena z reklamy 9999 eur.
V nizsich konfiguraciach tam chybaju niektore podstatne veci. Cuvaci senzor este ozeliem, ale ak jazdite viaceri vyskovo nastavitelne sedadlo vodica je nutnost. Ak sa pozries na kolesa v edicii komfort zdaleka nie su take efektne ako v Prestige. Rozdiel medzi Comfortom a Prestige je nieco cez 1k eur a ked si pozries vybavu tak moc vyznam tu setrit nema.
Pohon 4x4 nie je permanenty, respektive je len do urcitej rychlosti, takze jazdit na nom neustale sa neda. To si malokto uvedomi, ze permantny 4x4 maju maloktore modely a stoja trosku ine peniaze.
Duster nema tolko elektroniky ako ine drahsie znacky a tak 4x4 vyuzijes naozaj len v terene.
Pri 4x4 mas mensi kufor a uz vo verzii 4x2 je na hranici pouzitelnosti (aspon pre mna).
Na 4x4 sa caka, robia ho defacto len na objednavku a cakacia doba je 4-5 mesiacov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny