Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak udělat elektrifikaci do kůlny ?

Vidlice na kabelu se mi teda 2x nelibi, ale kdyz uz, tak instalovat kabelovou vyvodku, tam je odolnost proti vytrzeni podstatne vetsi. Tak jako tak, takovyhle reseni ma problem s pozadovanym krytim(ono na to nakonec bude prset a snezit), venku je to peknej fujtajbl a nechat to vevnitr - to uz si muze nechat vevnitr celej prodluzovak.
To reseni s vyrobenim si vlastni pripojovaci zasuvky jak navrhoval dejv111 mi prijde lepsi a cistejsi, ale i tak to narazi a kdyby to mel nekdo revidovat, tak to taky IMHO neprojde. Udelat z toho "karavan" je podle me OK.
Jo a mimochodem, po disputaci nad slovem "blbe"(fakt me nenapadlo, ze to nekdo vezme jinak nez jak to popsal Karel04, nacelniku diky ze ses me zastal), tak jeste k tomu zakopani - kabel jde vzdycky zakopat, ale chapu, ze kdyz ta trasa vede pod bazenem, pres fungl novou asfaltovou cestu a manzelky skalku, tak se zakopavat nechce... Ale zrovna treba cesticky jsou pro zakopavani vhodny, kdyz je ten kabel v cesticce a krytej betonem, tak muze byt pouhopouhych 15cm pod zemi. A jsou i jiny finty, mozna kdyby se nad tim zamyslel nekdo, kdo ty finty zna, tak by reseni nasel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny