Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladnicka zacala mrazit

Zdravim,

nedavno som si vsimol, ze z chladnicky su niektore veci, najma tie co boli uskladnene na spodku extremne studene. Napriklad zelenina je takmer na vyhodenie, aj napoje su takmer zmrazene. Na zadnej strane chladnicky zvnutra je akokeby tenka vrstva namrazy. Jedna sa o samostatnu chladnicku, mraznicka vobec nieje jej sucastou. Viete niekto co s tym, cim to moze byt?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možná vadný termostat, vypíná chladníčka, reaguje na nastavení termostatu? Některé chladničky neměří… nový
kejki 09.09.2019 08:23
kejki
unik kvapaliny, chladnicka je na vyhodenie, mozes kupovat novu. nový
fallon 09.09.2019 10:39
fallon
Tipoval bych poruchu termostatu. Naše minulá chladnička to měla naopak - nezapínal vůbec. Na dobu, n… nový
ml1 09.09.2019 12:33
ml1
Zdravím Mám 17 let starou lednici. Na vnitřní straně se mi v levém dolením koutě dělá taky rampouch… poslední
kocoour 19.09.2019 16:21
kocoour

Možná vadný termostat, vypíná chladníčka, reaguje na nastavení termostatu?
Některé chladničky neměří teplotu v prostoru chlazení, pokud dojde k úniku chladiva, měřené místo nedosáhne dostatečně nízké teploty a tak chladnička mrazí.

Tipoval bych poruchu termostatu. Naše minulá chladnička to měla naopak - nezapínal vůbec. Na dobu, než nám přinesou novou jsem termostat přemostil a vypadalo to stejně. Až mě překvapilo, čeho je chladnička schopná, kdybych to věděl, třeba to i vypínám (což bych dělal, pokud by to mělo trvat déle). Ale na druhou stranu pak to vydrželo půl dne na balkoně a ještě to bylo na kámen několik dnů v nové ledničce, třeba z jogurtu byla zmrzlina a podobně. Oprava by asi stála pár stovek (navíc opravnu chladniček máme doslova před domem, ale nevim, kolik by si počítali za cestu (myslím že k autu to mají dále než k nám) a práci a jestli se vůbec u současných chladniček s opravama počítá, rodiče se ale rozhodli koupit novou, takže jsme to nezjišťovali).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru