Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nátěr as.lepenky na střešě po letech

Polej povrch penetrákom Alp na pravé poludnie, Slnko, sucho, blankytná obloha musí byť v nadhlavníku, dňa 21.07.* a širokým štetcom rozotieraj asfalt, aby sa porušené póry, praskliny Bitiagitu (sklobitu, alubitu) zaliali asfaltom. Riedidlá z Alp dokonale rozleptajú povrch asfaltovej lepenky pričom vyprchajú za cca tri dni, že sa dá po povrchu chodiť, nelepí sa na podrážky. Je nutný výdatný náter, aby vznikla po vsiaknutí spodnej vrstvy na povrchu aspoň 1mm hrubá, lesklá vrstva, ako psie gule. Logicky psa - negra.

https://www.lacnestavanie.sk/p-4271/penetral-alp-9kg

Takto ošetrovaný asfaltový pás izolačného povrchu je nutné opakovať každé štyri až šesť rokov, lebo ÚV žiarenie je najväčší nepriateľ tmavého asfaltu, ktorý z neho vyšisuje, odparí "mastnoty" pričom šedý prášok zbavený lepivých, chutných, výživných mastnôt odplaví zrážková voda. (Dolfi kŕmil počas II. WW svoj národ chutným stuženým tukom zn.: Kunerol, získaný krakciou, detto z ropy).

Je zaujímavé, že penetrákom Alp ošetrený spodok (strieka sa s odstupom dvoch hodín min.dve vrstvy) a nápravy vozidla je nezničiteľný, asfalt sa lepí na omak aj po rokoch, voda, soľ, mráz mu neškodí, oceľ nehrdzavie, akurát sa šutrami od pneumatík omlátí asfalt z vnútra blatníkov. Je nutné nástrek blatníkov Alpom po rokoch zopakovať.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny