Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Eukvalizer

DVD se starými amáry se stále prodává. Kromě toho se to při troše štěstí dá najít na nejmenovaném webu. Pokud by se nepodařilo, klidně Vám potřebné stránky extrahuju, jen musíte vědět které.
Největší chybou je, stavět něco a nezaznamenat si zdroj. Také mám pár takových konstrukcí, většinou jsem si předlohy kopíroval, ale ty kopie se ztratily (= splynuly s hromadou dalších papírů), že bych nevěděl, kde jsem to vzal, to se mi stalo snad u jedné dvou věcí. Zákon schválnosti pracuje. U jedné konstrukce, u které jsem zdroj věděl a byl jsem si jistý, že mám někde kopie (neměl jsem ještě počítač natož skener), jsem je tak dlouho hledal (ani na internetu jsem tu knihu nenašel), až jsem musel do městské knihovny, kde mi knihu vyndali z depozitáře, protože ji na regálu nemaji (vůbec poslední dobou toho uklidili docela dost). A co myslíte 14 dnů poté, co jsem to naskenoval se papíry našly.
Myslím že další kámen úrazu bude sehnat součástky, pokud je nemáte, přecejenom sedmdesátá léta jsou daleko a dost se od té doby změnilo.
Jinak rozdělaných konstrukcí mám spoustu a nevím jestli je někdy dokončím, ale je mi blbé to rozebírat nebo vyhazovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny