Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyroba prodluzovku

Já jsem si kdysi udělal u (možná tehdy ještě budoucího) tchána černý puntík. Byl jsem u nich na návštěvě, viděl jsem v koupelně vypínač přidělaný ke zdi izolepou. Tak jsem skočil do železářství, koupil dva vhodné šroubky a vypínač přišrouboval ke krabici. Tchán prý to nesl těžce, rodině už delší dobu sliboval, že to opraví sám.
:-D:beer:

umfa
...Technicky vzdělaný člověk se základním přehledem musí být schopen zapojit prodlužovačku...
...Spíš mě štvou takoví ti diskutéři jako na elektrika.cz, chytří jak rádio a každému tam šmahem říkají, ať si to nechá udělat od elektrikáře, i když podle dotazu nevypadá na tupce který propojuje dráty Kroutilovou spojkou, nedělá chytrýho a ví přesně na co se zeptat.

Ty víš, komu radíš po internetu co má dělat, jestli to není nedouk co ho k tomu dokopala manželka a že ho jednou ve vyhořelém bytě nenajdou mrtvého s vytištěnou radou od tebe? A vezmeš si to na triko?

Třeba mně se jednou v autě přetrhnul klínový řemen co poháněl klimatizaci, posilovač řízení a možná ještě něco. Tak jsem volal na asistenční službu, odborník poradil, že bych se měl nechat odtáhnout, že se neví, co všechno se pokazilo. Tak jsem to risknul, dojel jsem i bez posilovače a klimatizace. Ale toho rádce chápu, nechtěl si vzít na triko, že by ta porucha mohla způsobit havárii s tragickými následky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny