Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dreveny plot

Použi klasické, naše listnaté, tvrdé drevo (brest, buk, dub, lipa, habr - čo listnáč v hore za chalupou dal).

Drevo sa spracuje na cirkuláre na fošne príslušného rozmeru, nechá sa v radách uložené na sebe vyšpangľované, riadne z vrchu zaťažené, voľne sušiť minimálne 60 mesiacov uzatvorené pred Slnkom, dažďom niekde v hale alebo na vzdušnej půdě (pôjd), hobľuje sa, a na záver sa vyhladí brúskou po letokruhoch osadenú nekonečným pásom jemného šmirgľa, malo by sa drevo ešte preleštiť filcovým kotúčom.

Moridlo si môžeš zvoliť podľa exotického efektu požadovaného odtieňa z radov zn.: Luxol s obsahom prírodných živíc, voskov, organických rozpúšťadiel s ochranou proti ÚV žiareniu a stabilizátormi. Luxol je momentálne TOP, No1 na trhu určený do exteriérov na drevo lebo sa hĺbkovo vpije.

Správne by sa malo moriť suché drevo pod tlakom 50bar pri teplote 120°C uzatvorené v papiňákoch (klávoch) do hĺbky, resp. namoriť prkná durch do vnútra masívu, potom nezhnije nikdy ani nevyšuntí farba odtieňa moridla.

Stĺpiky, detto listnaté drevo (hranolky), osadené nad zemou v antikoro kotvách zapustené v základovom betóne. Skrutky s matkami mosaz, nejaké vratové šrauby s priemerom 8mm s hladkou hlavou osadené na líci z tvojho pohľadu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny