Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilní klimatizace do bytu

13-tis. Kč za takýto xindel, Main Gáát.

Ale určite bude výkonný a účinný, v opačnom prípade by ho nevyrábali a nepredávali.

Niet na kvalitné obvodové murivo. Mám r.d., murivo 49cm Ytong obvod, +25cm tepelné opláštenie, trojsklo, vonkajšie metalické žalúzie. Nevetrám, iba rekuperácia kvôli hmyzu a štípačnej hávedi. Doma mám stálu kosu, celoročne do 22°C pri dlhodobých teplotách 35°C vonku a 22°C v noci.

Krytálové kúrenie sa zapne v zime až pri celodennej teplote pod -5°C na dobu 30 minút, ostatné teplo rodinného kozuba si naprdím s mojimi čoklami, čo to dá teplo chladnička, mrazák, pečenie v trúbe, varná kanvica. Akurát pod sedlovou strechou sa musí druhý obvod kúrenia zapnúť častejšie lebo 35cm Nobasilu a sadrokartónu so zadoskovaním pod krytinou je velice málo. Pod obytnou sedlovou strechou mám nástennú klímu Daikin Eco Comfort FTXB35C+RXB35C 3,3kW, ktorá stačí vychladiť na 18°C celý vrch o rozlohe 120m2.

Chybou bolo, že som neosadil ako bonus dvojitú vrstvu reflexnej hliníkovej fólie pod Nobasil alebo pod parozábranu, ktorá by odrážala infra sálavé teplo nazbierané strešnou krytinou nazad do krytiny a do voľného priestoru. Lenže pred tridsiatimi rokmi nebývávalo takéto silné mikrovlnné, elektromagnetické žiarenie dopadajúce z Oskara prenikajúce hlboko až do špiku morku kostí sľušných, poctivých, pracovitých občanov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny