Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto na 1 a 2 rychlostní stupeň občas ztratí nachvilku tah?

Kupoval jsem ho od kolegyně v září 2018, její syn je automechanik, .. aspoň dle jejích slov o to bylo pečováno, olej, filtry měnil před prodejem.. Problém bych řekl, že se objevil asi před 4 měsíci.. není to tak časté, není to pravidelné.. nějaké problémy to auto mělo, které jsem řešil .. zkorodovaný kabel na + baterky, to se odstřihlo, nové svorky, .. baterka je nová.. Po měsíci od koupení odešel startér, ten jsem za 3.5k koupil.. Jiné problémy jsem nezaznamenal.. až teď toto..

Vzhledem k dnešnímu ránu mohu i říct, že za poslední 4 měsíce se mi asi po páté stalo, že po nastartování byl nepravidelný volnoběh.. lítalo to mezi 800-1800 (na volnoběh to držívá 1000 za studena, 850 za tepla).. Dnes ráno se to po delší době stalo znovu a auto nemělo moc chuť jít za plynem.. ale dojel jsem do práce a od té doby to jede zase normálně..

Svíčky bohužel netuším.. celkově nemám ještě moc přehled.. zavezu to tedy do servisu a nechám udělat ty levnější věci.. svíčky, filtry, .. Já sám bych to asi nedal.. Je mi líto do toho auta cpát nějak víc peněz.. Mám peníze na něco novějšího a tohle bych chtěl spíš na dožití.. ale nějaké ty levnější věci bych nechat udělat mohl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny