Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké parametry má tranzistor J5027 a existuje u nás nějaký vhodný ekvivalent?

A jé je. :-D Zase jeden anti-číňan. Tak mi to nedá a musím se "Číňana" zastat. Za mne, určitě nejde o žádný "hnoj".;-)
Za poslední tři roky jsem, zejména přes Aliexpress, případně přes e-bay, realizoval víc jak cca 50 objednávek, v rozsahu cca 100-150 kusů různých produktů.
Jednalo se o různé součástky i zařízení, menší i větší ceny (relé, polovodiče, síťové zdroje, různá čidla pohybu, hladiny, regulátory napětí, digitální termostaty, dispalye, digitizery,a ochranná skla pro tablety a mobily, baterie 18650, i tabulkové LiIon pro tablety a mobily, tester elektroniky, tester a nabíječku LiIon baterií, automatiky pro elektrické automatické tlakové hrnce, silikonová těsnění pro tyto tlakové hrnce a.t.d., a.t.d.)
Vše jsem obdržel vždy v pořádku, poštovné zdarma a za ceny nesrovnatelné s cenami u nás. Vše fungovalo a funguje.
Pouze jediný problém mi vznikl, když jsem objednal 3 ks digitizeru na 10" tablety. Ale ten vznikl zase mou chybou, neboť jsem objednal, z neznalosti, nevhodný typ, který na opravovaných tabletech nefungoval. Ale při požadavku na výrobce (vše po netu), mi tento vzal produkty zpět a celou čásku (2300,- Kč) mi vrátil. Mne to stálo pouze 300,- Kč , které jsem musel zaplatit naší poště, za zaslání těch digitizérů zpět výrobci do Číny.
Nevím, kdyby se mi toto stalo u nás, který náš výrobce/prodejce, by toto byl ochoten provést.
A po pozdějším dodatečném objednání, správného typu, jsem obdržel nové, oprava byla provedena a tablety jsou již OK.
A co se týče konkrétního zdroje (viz dotaz), který mi "odešel". Uvedl jsem jasně, že to bylo způsobeno mou chybou, neboť pokud chci po něm, aby dal dvojnásobek výkonu, na nějž je dimenzován, tak by odešel (pokud není žádné jištění) kterýkoliv.
Jedinou chybu bych jim mohl vyčíst, že v manuálu na toto neupozornili. Ale oni se s "anglinou" asi perou stejně jako já (jsem už starej dědek, "odkojenej" ruštinou) a pokud jim zpracovávají manuály angličtináři, kteří neznají podstatu věci a jsou to techničtí antitalenti, pak je to problém. Ale toto bývá problém i u našich překladů manuálů u našich prodejců, pokud jsou z jiného jazyka.
A jejich ceny a sortiment, včetně toho, že většina produktů byla zaslána zdarma, se nedají srovnávat s našimi dodavateli. A mnoho výrobků, i u nás zakoupených a za podstatně vyšší ceny, mají svůj původ stejně rovněž v Číně. ;-) Takže toliko k jejich obhajobě. :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny