Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako na odchytenie jezka?

Zdravim. Na zahrade pri dome som coraz castejsie nachytal jezkov. Problem je v tom, ze vzdy oseru cely travnik a terasu, kde sa cez den hraju deti. Uz parkrat sa mi podarilo ich odchytit napriklad do kybla a nasledne odniest na pole, nemozem byt ale vonku celu noc. Vedeli by ste poradit nejaky typ pasce, vhodnu na teno ucel? Idealne na zivy odchyt, kedze ich vypustam vonku, len ich nechcem u seba pri dome. Moze to byt aj nejaka vlastna vyroba typu kybel atd.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přestěhoval ses do přírody, ale chodí ti tam zvířata? Ježek má tu smůlu, že je pomalý a hlučný a do…
Moas 24.04.2019 08:51
Moas
Po tématu "z trávníku létají včely, jak je vyhubit" jsem osvětovou činnost vzdal. Dítě je dnes posvá…
kejki 24.04.2019 09:29
kejki
Přesně tak. Moje děti chodily ze zahrady s hovnama od slepic na košilích, na zadku a nikomu to nevad… poslední
Rce 14.06.2019 02:25
Rce

Přestěhoval ses do přírody, ale chodí ti tam zvířata?

Ježek má tu smůlu, že je pomalý a hlučný a dost často to "odskáče" za někoho jiného. Po pozemku ti běhají kuny, kočky a spousta jiných zvířat, o kterých nemáš šajnu. Jestli tam vidíš jednou za den nějakou cizí kočku, tak vem jed za to, že deset dalších nevidíš. Nemáš šanci je odpudit nebo "vylovit". Pokud s nevítanými hosty nechceš mít problémy, nezbyde ti, než obehnat pozemek neprostupným plotem s ostnatým drátem nahoře. Můžeš natáhnout, kolik pastí chceš. Žádné zvíře není tak blbé, aby po vniknutí na pozemek rovnou šupajdilo k pasti. Stejně ti tam pocourají všude. A až postavíš plot, budou na něm sedávat kosi a pěkně ho poserou.

Po tématu "z trávníku létají včely, jak je vyhubit" jsem osvětovou činnost vzdal. Dítě je dnes posvátná kráva a nesmí výkal ani zahlédnout. Že jsou úspěšné pokusy s léčením autistů transplantací stolice by mnoho lidí asi nezkouslo.

Přesně tak. Moje děti chodily ze zahrady s hovnama od slepic na košilích, na zadku a nikomu to nevadilo. Prostě se to hodilo do pračky a bylo. A to hovna od slepic smrdí děsně. Ježky mám na zahradě, jsou krásní. Jen kudy chodí, tak z nich vypadne lopata blech. Pes je vysavač na ty blechy, ale na veterině mi dali tabletku, ta vydrží v psovi 3 měsíce a stane se pro blechy velmi nechutným a odtáhnou jinam. Funguje to i na kočky. BTW Hovna od ježků jsem nikdy neregistroval a máme je na zahradě co si pamatuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru