Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Předělání Ni-Cd akumulátoru na Li-ion 18650

Vracím se ještě k tomuto tematu s dotazem, jaké máte zkušenosti s různými moduly k repasi akupacků (7,4V/12,6V/16,8V) z Aliexpressu.
Předělal jsem jich několik s moduly 12,6V (20A), a ty šly zatím celkem všechny a i přístroje (většinou šroubováky a vrtačkošroubováky) fungují. Ale v poslední době jsem dělal několik s moduly 16,8V (30A) a stalo se mi, že některé nechtěly propouštět napětí vůbec, případně na jejich výstupu bylo napětí nižší. Nebo i napětí je OK, ale při prudším spuštění rychlým stiskem, dojde ke krátkému pohybu a pak k zastavení. Ale pokud se spouští chod pomalu (přes regulaci), tak motor běží dobře a stále a i kroutící moment je bez problémů a motor běží i pod zatížením. Tento poslední případ je u packu 16,8V (4xLiIon 18650) malého vrtačkošroubováku Parkside, v němž "odešel" originální modul a byl nahrazen modulem z Aliexpressu 16,8V/30A.
Prosím, "reakce" že vše co je z Číny stojí za h.... si odpusťte :)), u nás se tohle snad ani nesežene (a když tak za podstatně dražší ceny). Mě jde spíše o zkušenosti, případně doporučení dobrých konkrétních výrobců (jako třeba články LiitoKala 18650) ne o diskuzi na téma "co je z Číny nestojí za nic".
Neboť jinak u nich nakupuji mnoho a různého (zejména různé elektronické součástky a různé náhradní díly na mobily a tablety) a zatím, pouze zde, jsem narazil na větší problémy. Děkuji za smysluplné reakce a odpovědi.;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny